Nebraska

View listings

Realigro.rs je prvi svetski pretraživač nekretnina gde možete da pronađete oglase za prodaju kuća u Nebraska

Некретнина на продају у Небраски

Она се граничи са севером са Јужном Дакотом; на истоку са Ајовом и Мисури; на југу са Канзасом; југозападно са Колорадо; на запад са Вајомингом. Река Мисури означава цијелу источну границу.

Небраска је федерална држава САД која је и велика равница и средина западних држава. Главни град је Линколн, а главни град је Омаха, налази се на реци Миссоури.

Небраска тржиште некретнина наставило је да добија енергију у 2018. години. Посљедњих годину дана имовина за продају у Небраски је порасла најбржим темпом од 1994. године, пошто је привреда државе почела да се ојача.

Некретнине за продајне цене у Небраски су убрзани током последње две године и наставили су да расте у другом тромјесечју. Током првог квартала 2018. цене у Небраски су биле за 26% више него на почетку рецесије.

Стабилност тржишта некретнина у Небраској током рецесије делимично је допринела овој снази.

Поред тога, цијене кућа су порасле широм државе. У посљедњих неколико година цијене су сјајне, али повећања у Омахи и Линколну такођер су била изузетна. У Линцолну цене кућа су порасле у просеку од 8,4% у последња четири квартала, чак и преко стопе раста деведесетих.

Током протеклих пет година, просечне цене кућа у Небраски порасле су за преко 30% за куће високе, средње и ниске цене.

Врло ограничена понуда широких и сталних цена.

Повећање трошкова изградње допринело је и повећању цијена некретнина за продају у Небраски.

Са ограничењима улагања у Небраски и са растућим ценама брже од изнајмљивања, власништво куће је опало. У првом кварталу 2018. године стопа власништва у Небраској била је за око 5 процентних поена нижа него у 2009. години.

Линцолново тржиште некретнина у Небраски је сјајан пример користи од спорог раста. Линцолново тржиште некретнина може бити модел који ће следити за друге америчке градове.

Тренутна просјечна цијена кућа за Линцолн је мања од националног просека. Док је тржиште некретнина Линцолна ниже од националног просека, процењено је годишњом стопом од 11,4%, у поређењу са националним просеком од 6,7%.

Чињеница да је тржиште некретнина у Линцолн-у било у пару или, у неким случајевима, превазишло национални просек говори о снагу тржишта.

Постоји много разлога зашто је Линцолн некретнине толико атрактивна да купи или инвестира у некретнинама за продају у Небраски. Повећање потражње на тржишту може бити најатрактивнији аспект за инвестиције у некретнине у Линцолну. Ово започиње атрактивношћу области у којој треба радити. Мало градова се могу похвалити бољи бројеви. Као резултат тога, Линцолнове инвестиције у некретнине за имовину за продају у Небраски требало би да имају користи.

Још један позитиван знак односи се на количину нових грађевинских залиха на тржишту. У последњих дванаест месеци на тржишту је било 902 нове грађевинске дозволе. Током протекле три године, Линцолн далеко премашује национални просјек за нове дозволе за становање.

Линколн наставља да буде промотер тржишта некретнина. Сва тржишта пролазе кроз периоде мале корекције. Најбоље тржиште ово користи као катализатор за наставак раста. С солидним основама и периодима одрживог раста, изгледа да је тржиште некретнина у Линцолну у правом смеру.

Тржиште некретнина у Омахи је веома различито у 2018. години у поређењу с пре неколико година. Вредност куће у Омахи порасла је за 8,0% у прошлој години и очекује се да ће у наредној години опасти за -0,7%.

  •  
    Селим се у Небраску. Експатриата и живи у Небраски.

        Са својих 93 округа, нација за коју смо данас одлучили да се усредсредимо је ... Небраска! Да, још увијек смо у Америци, управо у централном дијелу земље. Није изненађујуће да је чувени слоган „Небраска: гдје почиње Запад“ створен управо у односу на његов географски положај. Јесте ли сп ...

Mapa, kretanje cena i statistika

Srodne nekretnine

Cod. 15443

Prodaja Пољопривредно земљиште, Nebraska, Sioux County, Sioux County, Sioux County

91,705,885.87RSD
Prodaja
Пољопривредно земљиште

6150120 m²
Спринг Цреек Ранцх - Сијукса жупаније, Небраска: Спринг Цреек Ранцх Трава је гранични 1,520 ± деедед ранчу који се састоји од веома-соддед траве пашња...
UNAVAILABLE
Cod. 3592

Prodaja Засебна кућа, Nebraska, Lincoln, Lincoln, Lincoln

21,038,409.11RSD
Prodaja
Засебна кућа

1200 m²
2 бр, 1-1/2 Дипломирани чисте куће, у великом окружењу
UNAVAILABLE
Cod. 3591

Prodaja Засебна кућа, Nebraska, Omaha, Omaha, Omaha

625,757,809.48RSD
Prodaja
Засебна кућа

450 m²
Посебно дизајнирани дом,
UNAVAILABLE
Mapa, kretanje cena i statistika
 
 
2005-2023 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Podešavanja

    Za bolje korišćenje Realigro sajta, podesite podešavanja za jezik, valutu, kvadratnih metara ili ha ft

    Cет сада Не приказуј поново
BB